EmployU

Supporters

Manager ICT

(97906)
Huidige positie:
Manager ICT
Gewenste positie:
Manager ICT/ IT Director/ Interim Management
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
24 jaar
Toelichting:
De kandidaat heeft vele jaren ervaring in het ICT werkveld; veelal opgedaan bij bekende eindklanten. Hij heeft een gedegen achtergrond in het organiseren en exploiteren van een ICT organisatie en weet strategie met operatie te combineren.

Als manager onderhoudt hij intensief contact met de business. Hij is overall verantwoordelijk, stelt begrotingen op en beheert de afdelingsbudgetten. Daarnaast geeft deze Manager ICT leiding aan de medewerkers van de afdeling ICT en richt zich op hun verdere ontwikkeling. Hij verhoogt de kwaliteit van de geleverde producten en diensten, vernieuwt waar nodig en gewenst en zorgt er zo voor dat het bedrijf vooroploopt op gebied van innovatie. De kandidaat stemt aanbod af op de vraag vanuit de organisatie en bouwt continu aan het in- en externe netwerk.

Als Manager ICT en projectmanager op zowel nationaal als internationaal niveau, weet hij telkens zijn doel te bereiken en heeft succesvol gewerkt aan diverse in- en outsourcing trajecten. Als people manager weet hij zijn team, ondanks de vaak vele veranderingen en werkdruk, enthousiast en gemotiveerd te houden.

Hij is communicatief sterk op alle niveaus binnen een organisatie. Hij is initiatiefrijk, heeft een flexibele instelling, weet van aanpakken en past zich eenvoudig aan in nieuwe situaties. Hij houdt van korte lijnen en voelt zich thuis in een omgeving waar snel beslissingen worden genomen. Is direct en pragmatisch.
Package:
Salaris: 5100 vast p/mnd; leaseauto; secundaire voorwaarden

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten