EmployU

Supporters

(International) Sales

(58596)
Huidige positie:
Managing Director (Sales)
Gewenste positie:
Sales Manager / (International) Sales
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
24 jaar
Toelichting:
Ervaren professional met bijna 25 jaar ervaring in commerciële functies in de telecommunicatie en ICT. Beschikbaar voor een nieuwe uitdaging als interim manager of sales manager bij een internationaal bedrijf.

Vanuit een technische achtergrond, opleiding HTS elektrotechniek met afstudeerrichting telecommunicatie en datacommunicatie, heeft hij verschillende functies vervuld op het gebied van product management, sales support en sales (solution selling).

Kandidaat heeft een aantal jaren in Italië en Zuid-Afrika gewoond waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop en implementatie van grote software projecten op het gebied van netwerk-, service- en business management van landelijke telecommunicatie netwerken. Daarna was hij verantwoordelijk voor de verkoop van het 3de generatie mobiele telecommunicatie betwerk (UMTS) aan KPN Telecom. Track record bestaat uit projecten tussen de Euro 100.000 en 200 miljoen.

Betrouwbare, “out of the box” denker die anderen inspireert. Hij krijgt energie van uitdagingen en houdt van een professionele omgeving binnen een besluitvaardige organisatie.
Package:
60.000 - 100.000 bruto per jaar (5800 vast)

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten