EmployU

Supporters

Project Manager

(95656)
Huidige positie:
Project Manager
Gewenste positie:
Project Manager / Consultant
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
15 jaar
Toelichting:
Kandidaat is een prettige, rustige verschijning, gemiddeld emotioneel (misschien wat meer naar de introverte kant); HBO opgeleid en dito werk- en denkniveau (sterk in tactisch – operationeel optreden).

Kandidaat is gestart in de financiële hoek als client adviseur; na een aantal jaren heeft hij de switch naar IT gemaakt. Begonnen bij grote software vendor: Eigenlijk was dat al een projectmanagement functie gericht op het organiseren van informatielogistiek. Is na 3 jaar overgestapt naar Systems Integrator naar een IT inhoudelijke functie. De eigen ontwikkelde ERP oplossing voor woningbouwcorporaties kent drie grote modules: finance (boekhouding), sociaal (huurdergegevens), techniek (onderhoud van objecten); hij was actief in het finance stuk en was actief op het gebied van advisering en scoping van functionaliteit. In 2008 heeft hij tijdelijk de leiding gehad over het team van finance consultants. Hij is intern overgestapt naar projectmanagement, omdat hij zijn kwaliteiten en talent hierbij beter tot zijn recht kwam. Wat hem betreft is dat een goede stap geweest, want er zitten veel kanten aan projectmanagement en hij komt daar tot zijn recht. Nadat hij een aantal jaren succesvol projecten heeft geleid, heeft hij kort gewerkt bij een dienstverlener van specifieke maatwerk ICT oplossingen.

Momenteel is hij werkzaam in de onderwijs branche als intern projectleider ICT. Naast deze taken stuurt hij ook een team van functioneel applicatiebeheerders aan.
Juist op het moment dat hij overwoog om om zich te gaan kijken (terugloop van aantal projecten), kwamen wij met hem in contact.

Vindt zichzelf een gepassioneerd projectmanager; is politiek sensitief, integer; resultaat- en klantgericht; beschikt over inlevingsvermogen en overtuigingskracht. Hij is sterk in het slaan van bruggen tussen de bussiness en ICT. De rust en het vertrouwen, dat hij uitstraalt gedurende zijn werkzaamheden spreken een hoop mensen aan.
Package:
Gewenst salaris obv 40 uur tussen de €4.150 en €4.500; voorkeur voor 4 dagen.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten