EmployU

Supporters

Account Manager Storage

(68545)
Huidige positie:
Account Manager Storage
Gewenste positie:
Account Manager Storage
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
20 jaar
Toelichting:
De kandidaat is een prettige, senior gesprekspartner met financieel en commercieel inzicht. Gaat de relatie aan met de klant en heeft een brede ervaring. Heeft zowel nationaal als internationaal gewerkt.

De kandidaat is HBO opgeleid, in 1989 begonnen op de administratie; na 10 jaar overgestapt naar de IT en begonnen als Service Account Manager; na 1 jaar werd hij Manager en werd hij ook verantwoordelijk voor de sales; van 2005 tot 2009 heeft hij archiverings-oplossingen/storage verkocht; zijn ervaring zit in backup, archivering, SAN, NAS, zowel in projectvorm als in managed services (Netapp, Datadomain, Riverbed, Symantec); Is momenteel sales in de medische wereld. Heeft ervaring met zowel new business als het onderhouden van bestaande accounts. Trusted advisor voor mid-market en large account, zowel profit als non-profit. Zowel commercieel als financieel inzicht. Snapt verschillende belangen binnen bedrijven.

Een referentie van hem zegt: hij is een betrouwbare loyale collega; tamelijk slim, doorziet snel situaties; heeft verstand van zaken; is zowel commercieel als financieel onderlegd; commercieel: bereidt zich goed voor, houdt gespreksnotities bij, zit er boven op. Hij is geen techneut en heeft geen technische expertise; conceptueel, functioneel weet hij hoe het werkt en weet in voorkomend geval de juiste expertise bij te trekken. Verbeterpunt: hij is altijd vriendelijk en mag wel wat meer zijn tanden laten zien.

Package:
€4450 * 12,96; variabel € 13k in in 2008

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten