EmployU

Supporters

Alliance Management, Business Development, Marketing en Sales, Informatie Management

(88614)
Huidige positie:
Business Alliance Manager
Gewenste positie:
Alliance Management, Business Development, Marketing en Sales, Informatie Management
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
20 jaar
Toelichting:
Kandidate heeft de volgende concrete werkervaring: 9 jaar in de IT in Business Consultancy/Alliance Management bij produktvendoren in hard en software. Kandidate maakt de vertaalslag van de strategie van uw organisatie en producten naar de verschillende markten met verschillende partners, als Accenture, Capgemini, Deloitte, Ordina. Vervolgens rolt zij de gemeenschappelijke go-to-market uit met de Sales van beide organisaties. Kandidate wordt afgerekend op deals die uit deze initiatieven worden gesloten. Is aanspreekpunt voor samenwerking met partners. De Public markt had de laatste 3 jaar een belangrijke focus. Denk aan voorsorteren voor aanbestedingen.

Daarvoor was kandidate 9 jaar werkzaam in de financiƫle sector in Sales en Management. Hierdoor is zij zeer bekend van de processen in deze sector. Zij weet waar een marketing directeur van wakker ligt bij een grote bank of verzekeringsmaatschappij. Zij weet die link van IT naar business voordelen uitstekend te leggen.

Kandidate is gewend om op (jaar)target te worden afgerekend, Zij heeft een seniore presentatie. Communiceert gemakkelijk. Werkt zelfstandig. En is gewend om flexibel te werken.
Package:
100K OTE, leaseauto, pensioen, ziektekosten

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten