EmployU

Supporters

All-round marketeer en project manager met ervaring in multimedia

(80109)
Huidige positie:
( e-)Marketing Manager / Project Manager
Gewenste positie:
( e-)Marketing Manager / Project Manager
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
22 jaar
Toelichting:
Kandidaat heeft het grootste deel van haar carrière in marketing en communicatie voor ICT bedrijven gewerkt, in verschillende Europese landen, en heeft in de laatste 5 jaar de overstap naar multimedia gemaakt. Is een uitstekende account en project manager die bruggen slaat tussen de klant, ontwikkelaars en creatieven.

De kandidaat beheerst alle facetten van marketing; van PR en multimedia campagnes tot het organiseren van klantevenementen. Ze is iemand die rust en overzicht houdt, zaken in een groter geheel kan plaatsen en tegelijkertijd een hands-on mentaliteit heeft.

Daarnaast is ze gewend aan het leiden van lange termijn projecten op het grensgebied van techniek en creativiteit; zowel de applicatie als de content ontwikkeling. Ze heeft bewezen goed in staat te zijn om daarin succesvol een leidende, adviserende en communicatieve rol te vervullen, en om mensen van verschillende disciplines goed te laten samenwerken.

De kandidaat is communicatief, analytisch, pragmatisch, eerlijk en betrokken. Heeft een leergierige persoonlijkheid en is een gesprekspartner op verschillende niveaus.

De kandidaat is zeer gemotiveerd om binnen een middelgrote tot grote organisatie een marketingrol te gaan vervullen. Hecht waarde aan innovatief karakter van een product of werkgever. Komt het best tot haar recht in een mensgericht bedrijf met ruimte voor creativiteit. Is bereid om te leren; heeft ambitie om binnen een organisatie door te groeien.
Package:
€4800,00 vast p/mnd + secundaire vw

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten