EmployU

Supporters

Ambitieuze en communicatief vaardige IT architect

(70128)
Huidige positie:
Lead Architect IT Infrastructure
Gewenste positie:
IT Architect / Enterprise Architect
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
15 jaar
Toelichting:
De kandidaat is communicatief vaardig, analytisch sterk en creatief. Hij neemt initiatief, is resultaatgericht en pro-actief. Brengt veel energie en enthousiasme, weet dit over te brengen op zijn team. Heeft een sterke passie voor techniek in combinatie met service management, process development, information security en architecture. Daarnaast is de kandidaat sterk in het slaan van een brug tussen business en IT.

Als IT architect werkt hij met een team van 15 architecten en 100 engineers aan de ontwikkeling van nieuwe services, projecten en onderhoud van de huidige infrastructuur. Primair betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe services en de technische ontwikkeling daarvan. De afgelopen jaren heeft de kandidaat zich bezig gehouden met het analyseren en ontwerpen van architecture designs en het neerzetten van een optimaal structuur omtrent IT. Met een flexibele houding, creatieve insteek en hoog abstractieniveau is de kandidaat in staat op strategisch en tactisch niveau complexe issues te vertalen in concrete oplossingen. Hij weet mensen in alle lagen van de organisatie mee te krijgen, en zorgt voor de juiste informatievoorziening (en wanneer nodig het geven van trainingen). De voorbije periode is de kandidaat als Lead Architect verantwoordelijk geweest voor opdrachten bij diverse enterprise partijen.

In een nieuwe uitdaging wil hij zich verder ontwikkelen in IT en Enterprise Architecture. Zoekt een innovatieve, uitdagende en dynamische omgeving; een interne rol bij een toonaangevend bedrijf als IT Architect lijkt hem interessant en een uitgelezen kans zijn persoonlijke ontwikkeling als Architect voort te zetten.
Package:
78k + auto

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten