EmployU

Supporters

Ambitieuze, gedreven en analytische solution manager

(97705)
Huidige positie:
Solution Manager
Gewenste positie:
Business Unit Manager, Program Manager, Operations director (kleinere organisatie), Solution Manager
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
9 jaar
Toelichting:
De kandidaat is gedreven, analytisch sterk, creatief, zelfbewust en gepassioneerd. Enigszins perfectionistisch, zeer klantgericht. Gaat op zoek naar de werkelijke behoefte en daarmee de ideale oplossing voor de klant. Ziet snel verbanden, waar van uit hij oplossingen, businessmodellen en/of proposities weet te definiëren. Voelt zich thuis in een dynamische omgeving waar veel gebeurd en veel te doen is. Heeft daarbij een sterke drang zich te blijven ontwikkelen.

In zijn huidige rol als Solution Manager is de kandidaat verantwoordelijk voor het ontwikkelen en vermarkten van diverse software oplossingen. In het neerzetten van deze oplossingen heeft hij zich o.a. bezig gehouden met het opzetten van een partnerkanaal, marketing & sales activiteiten, de implementatie van de oplossingen en het definiëren en blijvend aanscherpen van de product marktcombinatie. De kandidaat is sterk in het opbouwen van een brede en diepe klantrelatie en stelt alles in het werk om de wens van de klant te vervullen. Is daarnaast verantwoordelijk geweest voor het stroomlijnen van de interne organisatie en daarbij behorende processen. Momenteel is de kandidaat naast deze werkzaamheden bezig met een master.

De kandidaat is op zoek naar een nieuwe positie binnen een dynamisch en gedreven bedrijf. Hierbij heeft hij twee richtingen in gedachten. Allereerst een kleinere organisatie, in een rol op Senior Management level, gericht op (nieuwe) product/markt combinaties en het definieren van een strategische benadering om de organisatie te laten groeien en het concept verder uit te werken. Daarnaast is de kandidaat geïnteresseerd in posities binnen grotere organisatie, op het gebied van Business Unit Management, product ontwikkeling en innovatie. Zijn ambitie ligt op directieniveau. Om daar te komen wil hij binnen de organisatie doorgroeien.
Package:
70 – 75 K vast, 15 K variabel, lease-auto

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten