EmployU

Supporters

Ambitieuze New Business sales

(85708)
Huidige positie:
Business Development Manager
Gewenste positie:
Inside Sales Representative / Account Executive
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
14 jaar
Toelichting:
Kandidaat is een prettige gesprekspartner, representatief en commercieel. Heeft een uitgebreide sales ervaring op gebied van hardware (PC's, randapparatuur, SAN, NAS), video conferencing en licensing sales.

Type solution seller, kijkt breed en probeert waarde toe te voegen. Wil een product verkopen waar hij affiniteit mee heeft en achter staat (kwalitatief gezien). Heeft zowel binnendienst als buitendienst ervaring, voorkeur voor acquisitie en new business. Weet ook de relatie te onderhouden.

Hij benaderd prospects op C-level niveau. Scoort gemiddeld boven target. Probeert een stapje extra te zetten voor de klant om zo de deal binnen te slepen. Hij ziet kansen en is ambitieus. Is bekend met het bijhouden van systemen en ondersteunen van de buitendienst. Klanten zitten op Enterprise niveau; Daarnaast binnen Education oplossingen neergezet. Heeft zelf de ambitie op termijn door te groeien naar een buitendienst sales rol.

De afgelopen jaren heeft de kandidaat, om uiteenlopende redenen, de nodige stappen gezet. Wil zich nu voor langere tijd binden aan een groeiende organisatie, met een hoog ambitieniveau.
Package:
45k OTE

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten