EmployU

Supporters

Ambitieuze Service Manager met ruime ervaring in techniek

(98067)
Huidige positie:
Service Manager
Gewenste positie:
Service Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
26 jaar
Toelichting:
De kandidaat is een leergierige, sympathieke, energieke en hardwerkende Service Manager. Daadkrachtig en oplossingsgericht. Een people manager pur-sang met een pragmatische aanpak. Betrokken bij zijn werkgever en bij zijn team.

In zijn functie van Service Manager bij een locale vestiging van een multinational op het gebied van documentmanagement, heeft hij de service-organisatie vanaf scratch opgezet en uitgebouwd. Hij is verantwoordelijk voor de kwaliteit en snelheid van de geboden service. Daartoe bewaakt hij de Service Level Agreements, voert hij gesprekken met Account- en Sales managers, is hij betrokken bij de prijsbepaling van de service contracten en voert hij waar nodig procesverbeteringen door.

Vanuit zijn elektrotechnische achtergrond heeft hij zich ontwikkeld en heeft hij een groeipad doorgemaakt van Technisch Specialist binnen professional print omgevingen naar Service Manager van een team van zes Service Engineers.

Zijn kracht zit in het aansturen en trainen van mensen en het verbeteren en controleren van processen binnen een service organisatie. Door zijn technische achtergrond, zijn ervaring en zijn analytisch vermogen is hij in staat om zich in te leven in de problematiek binnen het service-apparaat van een organisatie. Hij is daardoor in staat om een sfeer van wederzijds begrip te kweken tussen alle sleutelfiguren, betrokken bij de Service-vraag of escalatie en weet hij mensen te mobiliseren en te motiveren.

Hij wil zich graag verbinden aan een middelgrote organisatie waar hij zijn ervaring en kennis als Service Manager kan inzetten. Zijn interesse gaat uit naar een rol binnen de Elektronica, IT of Printing branche.
Package:
Salaris: € 4500,00 bruto per maand, Bonus afhankelijk van KPI’s (ongeveer € 7500,00 per jaar) + auto

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten