EmployU

Supporters

Analytisch sterke en ervaren BI Consultant

(77672)
Huidige positie:
Senior Business Intelligence Consultant
Gewenste positie:
Senior Business Intelligence Consultant
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
13 jaar
Toelichting:
De kandidaat is vriendelijk, communicatief vaardig en een prettige gesprekspartner. Heeft een scherpe blik, eigen mening en is analytisch sterk. Maakt zich nieuwe dingen snel eigen en is scherp op mogelijke verbeteringen. De klant staat centraal, handelt vanuit de klantwens, verdiept zich hierin en tracht deze pro-actief te bedienen. Hij heeft kennis van een breed scala Business Intelligence oplossingen, waaronder Business Objects, SAS en Crystal Reports.

Als consultant streeft hij naar een optimale invulling van wensen binnen de grenzen van de applicatie. Neemt initiatief, houdt rekening met ontwikkelingen in de toekomst en is scherp op eventuele up- en cross selling mogelijkheden. Hij is sterk in het proces en het begeleiden van ontwikkelingen en situaties. Wil weten wat er speelt. Heeft kennis gemaakt met klanten uit verschillende branches, van verschillende soorten (ook internationaal). Hij combineert zijn klantgerichte instelling met een goede technische onderlegging. Kan uit de voeten met scripts en codes, is geen programmeur, ligt ook niet zijn ambitie, maar begrijpt zowel business als IT en weet dit te vertalen in concrete klantoplossing. Vindt het contact after-sales interessant in de vorm van support. Enerzijds het troubleshooten, maar tevens het pro-actief monitoren en verbeteren van de dienstverlening.

In een nieuwe uitdaging hecht de kandidaat waarde aan het type en de cultuur van het bedrijf. Hij houdt van een prestatiegerichte cultuur, waar het mogelijk is aan- en door te pakken. Klantcontact is belangrijk, evenals de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Wil op termijn leidinggeven. Zoekt een uitdagende omgeving, waar veel te doen is.
Package:
66K; auto, laptop, incl. bonussen.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten