EmployU

Supporters

Bid Manager

(56986)
Huidige positie:
Manager Tenderdesk
Gewenste positie:
Bid Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
13 jaar
Toelichting:
Een krachtige senior analyticus met een passie voor het afstemmen van producten, bedrijfsprocessen en prijzen om tot een winnend bid te komen. Ervaring in de ICT dienstverlening, netwerkomgevingen en de copybranche. Heeft een ruime ervaring met bids in de overheids- en commerciƫle sector. Bekend met het opzetten van een tenderdesk; werkt met de aanbestedingkalender; kwalificeert; stelt virtuele teams samen; zorgt voor een eenduidige manier van schrijven; weet wat het is om met deadlines te werken en door te pakken als het moet.

Is doelgericht zonder overzicht te verliezen op het geheel. Commercieel, gedreven en zeer inventief. Is in staat om goed samen te werken met collega's met verschillende disciplines en vanuit de geleverde informatie weloverwogen en binnen gestelde termijnen beslissingen te nemen. Ervaring op de Nederlandse en internationale markt. Kan goed omgaan met druk en deadlines. Functioneert het beste met de nodige druk op de ketel!

Kandidaat heeft een energieke uitstraling; is gezond eigenwijs, aanpakker, kan de lijnen uitzetten, representatief en heeft een hands on mentaliteit. Communicatief sterk, zowel als gesprekspartner als in het geschreven woord.
Package:
Salaris 75K OTE tot 100K bij targetoverschrijding, leaseauto ed

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten