EmployU

Supporters

Bid & Tendermanager

(55128)
Huidige positie:
Bidmanager
Gewenste positie:
Bid & Tendermanager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
11 jaar
Toelichting:
De kandidaat is zeer consciëntieus en gedreven bidmanager. Iemand die gaat voor een perfect eindresultaat. Zijn overkomen is overigens plezierig, rustig en geïnteresseerd. Hij heeft een nieuwsgierig karakter, wil graag weten hoe zaken in elkaar zitten.

Afgelopen zes jaar heeft hij samenspraak met verkoop en andere disciplines diverse complexe offertetrajecten uitgevoerd. De offertetrajecten zijn afkomstig van overheidsorganisaties zoals gemeentes, provincies en (inter)nationale bedrijven. De verantwoordelijkheid van zijn rol als bidmanager is het samenstellen en leiden van een bidteam dat als doel heeft om op tijd offertes te maken van hoge kwaliteit. Offertes waar de organisatie achter staat. Gedurende deze trajecten heeft hij contacten met klanten, leveranciers en onderaannemers. Daarnaast is hij betrokken bij het proactief benaderen van potentiële klanten. Dit zorgt voor betere en meer kansrijke offertes.
Zijn ervaring heeft hij opgedaan binnen ICT (vendoren en SI) en zakelijke dienstverlening.

Uw organisatie profiteert daarom van zijn ervaring om te werken met mensen uit verschillende disciplines, niveaus en met diverse achtergronden. Indien nodig ook onder tijdsdruk met behoud van overzicht. Daarnaast is hij gewend om snel een netwerk op te bouwen dat relevant is voor zijn werkzaamheden.

De kandidaat wil zeker nog een paar jaar als bidmanager werken. Hij vindt het vooral leuk om vanuit een multidisciplinaire rol met meerdere afdelingen samen te werken. Bij voorkeur werkt hij voor organisaties uit de logistiek en techniek. De kracht van kandidaat ligt in het coördineren en organiseren.
Package:
Afhankelijk van de verantwoordelijkheden rond 4000,00 vast en bonus

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten