EmployU

Supporters

Business Development Director/Sales Director/Account Director/Business Management Director

(97290)
Huidige positie:
Pursuit Lead/Business Consultant
Gewenste positie:
Business Development Director/Sales Director/Account Director/Business Management Director
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
12 jaar
Toelichting:
De kandidaat heeft 12 jaar internationale ervaring in diverse commerciƫle en leidinggevende rollen in een B-t-B omgeving.

Door zijn ruime ervaring en zijn sterke academische achtergrond komt hij financieel, commercieel en technisch goed beslagen ten ijs. In combinatie met zijn consultative selling- en onderhandelingsexpertise is hij een uitstekende gesprekspartner voor alle geledingen binnen het directiekader van zijn klanten.

De kandidaat werkt planmatig en resultaatgericht. Hij past zijn analytisch vermogen toe om effectief gebruik te maken van beschikbare resources om doelstellingen te bewerkstelligen. Hij blijft bij zijn plan, blijft rustig onder druk, behoudt het overzicht en durft beslissingen te maken.

De kandidaat heeft een bewezen track record met betrekking tot het sluiten van deals. Hij heeft grote complexe deals binnengehaald door heel Europa.

De kandidaat heeft ruime ervaring in het opzetten en leidinggeven aan multidisciplinaire en internationale teams. Als leidinggevende is de kandidaat mensgericht. Hij weet hoe hij mensen moet motiveren. Hij heeft ruime expertise op het gebied van change management.

Ervaring opgedaan binnen services outsourcing en equipment in de telecom industrie.

De kandidaat is op zoek naar een leidinggevende commerciƫle rol met een focus op business development. Bij voorkeur in een internationale context.
Package:
120K OTE

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten