EmployU

Supporters

Business Development Manager

(79388)
Huidige positie:
Business Development Manager
Gewenste positie:
Business Development Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
22 jaar
Toelichting:
De kandidaat is commercieel gedreven, prestatiegericht, pragmatisch, communicatief sterk, service minded maar ook een diplomatieke teamspeler met een no-nonsense mentaliteit en brede internationale ervaring. Werkt doelgericht en procesmatig om zijn uiteindelijke doelstellingen te bereiken. Is in staat om korte-, middel- en lange termijn situaties te doorgronden en strategisch te plannen teneinde het gewenste resultaat te bereiken. Is in staat om bedrijfsprocessen snel te doorgronden en heeft goed inzicht in het effect die huidige acties op middel en lange termijn kunnen hebben. Heeft brede kennis van prijs per pagina concepten (direct /indirect sales), software solutions, consultancy en service flows aangaande de printer en MFP markt voor zowel de directe als indirecte verkoopkanalen.

Door op vele facetten van de printer en MFP industrie actief te zijn geweest op diverse niveaus is de kandidaat in staat om zowel de afzonderlijke als samenhangende- belangen van business units te onderscheiden en daar een gemeenschappelijk voordeel uit te halen waarbij afzonderlijke belangen gerespecteerd worden.

De kandidaat is gewend om op zowel nationaal als internationaal niveau te functioneren en communiceren met midden en top management. Is bekent met zowel Westerse als Aziatische bedrijfsculturen en manier van besluitvorming. Is verantwoordelijk voor het managen van internationale projecten waarbij processen als interne- en externe communicatie , juridische zaken en contractopstelling, commerciële positionering alsmede marketing en gerelateerde service(s) en Business Intelligence, worden samengebracht om het gewenste resultaat te bereiken.

De kandidaat hecht belang aan persoonlijke ontwikkeling en groei. Is op zoek naar een uitdaging met verantwoordelijkheid met een B2B focus. Wil de operatie runnen binnen een Business Development afdeling. Zijn interesse gaat uit naar organisaties binnen de printer en copier industrie.
Package:
€ 80.000 bruto, waarvan ruim €5100,00 vast p/mnd, premievrij pensioen en een lease auto

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten