EmployU

Supporters

Business Development Manager / Product Manager

(90986)
Huidige positie:
Business Development Manager / Product Manager
Gewenste positie:
Product Manager / Business Development Manager
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
8 jaar
Toelichting:
De kandidaat is communicatief vaardig, sociaal en behulpzaam. Een echte teamspeler, maar ook in staat zelfstandig te opereren. Hij kijkt analytisch en pragmatisch naar vraagstukken wat resulteert in een gedegen, maar no-nonsense aanpak die veel draagvlak binnen het team krijgt. Is goed in staat hoofd- en bijzaken te scheiden en krijgt anderen mee in het efficient behalen van gezamenlijke doelen. Daarnaast is de kandidaat een prettig gesprekspartner, snel van begrip en in staat snel door te schakelen.

Door het vervullen van diverse rollen bij een internationale ICT opleider, heeft de kandidaat een brede ervaring opgedaan. Hij is begonnen in sales en geleidelijk projecten ernaast gaan doen alvorens als Operations Manager aan de slag te gaan. De opgedane ervaring in deze twee rollen resulteerde in een positie als Business (en Product) Development Manager waarin ontwikkelingen in de markt, klantbelangen, bedrijfsbelangen en interne organisatie bij elkaar kwamen.

De kandidaat is erg gedreven om zich verder te ontwikkelen en is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een uitdaging in de rol als Productmanager en/of Business Development Manager. Belangrijk is dat er in de rol ruimte is voor de nodige (zakelijke) creativiteit. De kandidaat is niet iemand om 'op de winkel te passen', er moet voldoende uitdaging en beweging zijn. Het is zijn ambitie om succesvol te zijn in het verhogen van de winstgevendheid, kwaliteit en innovativiteit van zijn werkgever.
Package:
€60.000,- bruto + lease auto (of equivalente vergoeding)

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten