EmployU

Supporters

Business Manager Acquiring / Cards

(48217)
Huidige positie:
Sr. Product Manager Merchant Acquiring
Gewenste positie:
Business Manager Acquiring / Cards
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
30 jaar
Toelichting:
Kandidaat heeft een uitgebreide ervaring in het werkveld van Acquiring (het mogelijk maken voor bedrijven om credit cards te accepteren (card present en Card not present)), cards en zakelijke dienstverlening. Veel ervaring in het opzetten van betalingen via open en gesloten systemen (o.a. Voetbalstadions). Heeft veel kennis van de financiële wereld. Zowel nationaal als internationaal gewerkt.

Ervaring als sales, business development manager, program manager en team manager. Klanten zijn altijd de leveranciers geweest van zowel diensten als producten; waaronder ook host to host services van system integrators. En grote afnemers: hotelketens, reisorganisaties, internet warenhuizen etc. In de diverse functies ruime ervaring opgedaan als people manager, problem- en change manager.

Kandidaat heeft een hands-on mentaliteit, werk vanuit de praktijk en gaat vaak pragmatisch te werk. Is eerlijk en oprecht. Hij is sterk in het bijeenbrengen en motiveren van mensen; voelt zich op zijn best in een bedrijf waar de medewerk(st)ers elkaar respecteren en als een hecht team kunnen samenwerken. Is een teamplayer en niet de harde manager. Houdt van een open cultuur waarin ideeën en mogelijkheden gezamenlijk op haalbaarheid worden getoetst.
Package:
Huidig salaris 78K excl. 13de maand, vakantie toeslag, lease auto en bonus. Bijdrage pensioenopbouw, korting verzekeringen e.d.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten