EmployU

Supporters

(Commerciële) change manager met oog voor mens en organisatie

(78745)
Huidige positie:
Hoofd Formulemanagement & Change, MT-lid
Gewenste positie:
Business Development Manager / Changemanager / Programma Manager / MT-lid
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
14 jaar
Toelichting:
De kandidaat valt te omschrijven als een senior met een groot conceptueel denkvermogen, ambitie en een achtergrond waardoor hij in staat is zowel de bedrijfskundige als de menselijke kant van zaken te belichten. Is een prettige gespreks- en sparringpartner. Weet mensen mee te krijgen in verandering en te verbinden. Wil zich blijven ontwikkelen. Heeft een uitgebreide ervaring als Project en Verandermanager, daarnaast succesvol commerciële verantwoordelijkheid gedragen en is actief geweest in diverse MT-rollen.

Als verander/programma manager is de kandidaat betrokken geweest bij een breed scala projecten. Van het ontwerpen en implementeren van CRM systemen tot een algehele organisatie omkanteling. Is met zijn achtergrond in staat om zowel commercieel, mensgericht als bedrijfskundig te denken. Dat stelt hem in staat te schakelen met verschillende fronten binnen de organisatie. Hij heeft daarnaast ervaring met het aansturen van grotere teams. Naast verandermanagement is de kandidaat verantwoordelijk geweest voor Formulemanagement, waarbij hij zowel intern als extern constant bezig is geweest met de commercie, de ontwikkeling van professionals en kwaliteit van de dienstverlening. Weet zich snel een beeld te vormen van mogelijke businessmodellen en ziet kansen voor de organisatie. De kandidaat heeft een positieve insteek en richt zich op mogelijkheden.

Een nieuwe uitdaging zoekt de kandidaat een dynamische werkomgeving, waar hij kan bouwen aan de organisatie. Met een uitdagend vraagstuk en een duidelijk doel. Daarin staan een mensgerichte cultuur en verandering (lees: ontwikkeling) centraal. Een combinatie van management, strategie en het leiden van programma’s/projecten bieden hem de ideale mix om te excelleren.
Package:
In overleg, op korte termijn beschikbaar

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten