EmployU

Supporters

Commerciële turn-around manager

(91731)
Huidige positie:
Managing Partner
Gewenste positie:
Commercieel Manager, Sales Manager, Managing Partner, Bus. Development Mgr
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
13 jaar
Toelichting:
De kandidaat is een prettig gesprekspartner, snelle denker, daadkrachtig en weet concepten te vertalen in begrijpbare proposities, aansluitend op de wensen van de business. Is in zijn kracht in een omgeving waar commerciële verandertrajecten geleidt moeten worden en van operationeel tot strategisch niveau mensen meegenomen moeten worden in verandering.

Daarbij ligt zijn kracht in het doorzien van business, het inventariseren van de markt en het creëren en benutten van business opportunities. Is in staat out-of-the-box te denken en een creatieve benadering te zoeken om de doelgroep te bereiken. Wil meedenken en/of zich kunnen vinden in de strategie en van daaruit een go-to-market planning opstellen, waarin de propositie en positionering scherp gesteld en begrijpelijk worden voor zowel de interne als de externe organisatie. Is de afgelopen jaren bij diverse bedrijven succesvol als turn-around manager ingezet, waarbij hij processen omgedraaid heeft, mensen gemobiliseerd en verliesgevende of minder goed draaiende omgevingen heeft omgezet in groeiende en winstgevende ondernemingen. De kandidaat is in staat mensen te enthousiasmeren, mee te krijgen en draagt bij aan een prettige werksfeer. Heeft daarnaast de benodigde mensenkennis en heeft een hoge gunfactor. Beschikt over een groot netwerk binnen de top-500 organisaties.

In een nieuwe uitdaging zoekt de kandidaat een omgeving waar verbetering en groei bewerkstelligd moet worden. Dit kan een nieuw product zijn dat aansluiting en afzet moet creëren op de markt, of een slecht draaiende organisatie waar men op zoek is naar de ommekeer. Met zijn kennis, ervaring en netwerk is de kandidaat in staat bedrijven vanuit een duidelijke planning en daaropvolgende uitvoering voor succes te zorgen.
Package:
Huidig salaris: 120K OTE (70/30 split), geen eis. Vorm van overeenkomst, package, maar met name de uitdaging maken dit bespreekbaar.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten