EmployU

Supporters

Consultant, Account, Service Manager

(96429)
Huidige positie:
Consultant, Projectmanager, Service Manager, Account Manager
Gewenste positie:
Service Management
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
28 jaar
Toelichting:
Kandidaat is mensgericht, gedreven, analytisch, vertrouwenwekkend, eerlijk en recht door zee. Een inhoudelijke en commerciële relatiebouwer met een rustige uitstraling en heldere communicatie. Bewaakt de balans tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en is in staat om de behoefte van de klant te interpreteren en te vertalen naar de diensten die hij levert.

Hij heeft in zijn loopbaan een grote diversiteit aan opdrachten uitgevoerd zowel bij een grote system integrator als in zijn huidige rol als ZZP’er. De functies die hij heeft bekleed zijn onder andere Programmeur, Informatieanalist, Projectmanager, Consultant, Field Manager, Contract Manager, Account Manager en Service Manager.

Kandidaat is gewend om op te treden als opdrachtgever naar het interne team van beheerders en ontwikkelaars binnen de organisatie. Zijn gesprekspartners zijn Informatie Managers, Hoofd IT en Directieleden. Hij voert informatie analyses uit om te achterhalen of de bestaande IT omgeving aansluit bij de informatie behoefte. Hij word in een salestraject ingeschakeld bij met name de inhoudelijke vragen. Heeft kennis van en ervaring met applicatie-ontwikkeling en –beheer, informatie analyse, (commerciële) consultancy.

Hij zou goed op zijn plek zijn in een rol als intermediair tussen information services en een eindklant.
Package:
Salaris: € 5300,= vast+ bonus +/- € 20K. auto, telefoon, laptop. Bijdrage pensioen/collectief, bijdrage ziektekosten

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten