EmployU

Supporters

Corporate Account Executive

(89400)
Huidige positie:
Global Account Manager
Gewenste positie:
Corporate Account Executive
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
13 jaar
Toelichting:
Kandidaat is representatief; vakvolwassen; communicatief vaardig; inhoudelijk sterk en heeft een goede uitstraling. Hij heeft bewezen (internationale) ervaring en noemt zichzelf een sterke consultative sales met managerial capaciteiten en met een focus op het business proces.

Kandidaat heeft bij grote hardware/software vendors gewerkt (succesvol) en heeft hier een aantal grote accounts ontgonnen en beheerd. Bij een vendor specifiek verantwoordelijk geweest voor services sales bij large accounts. Heeft ook ruime saleservaring met volledige portfolio van hardware, software en services (outsourcing, hosting en consultancy); inclusief business consultancy. Gebruikte consultancy studies als enabler om bijvoorbeeld hardware te verkopen. Heeft veel in het finance segment gewerkt, maar ook klanten breed door de markt, zoals industrie en transport.

Hij wekt de indruk recht op zijn doel af te gaan, zonder daarbij de klant uit het oog te verliezen. De kandidaat is gewend om op target te werken en onderdeel uit te maken van bid teams. Kandidaat noemt zichzelf een generalist en heeft een voorkeur voor enterprise accounts.
Package:
in overleg

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten