EmployU

Supporters

Creatieve innovatie en product development manager

(98885)
Huidige positie:
Manager Business Development, Technology & Innovation
Gewenste positie:
Unit Manager / Business Development Director
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
20 jaar
Toelichting:
De kandidaat is communicatief sterk, een prettige gesprekspartner. Weet wat hij wil, heeft een groot probleem oplossend vermogen en weet business en IT op elkaar af te stemmen. Heeft een breed scala mensen aangestuurd, is een people manager. Krijgt mensen mee en is in staat teams verder te ontwikkelen. Span of control: 20-30 medewerkers

Gedurende zijn carrière is de kandidaat tot nog toe actief geweest in telecom, media, networking, en bijbehorende software en service development. Een belangrijke kracht van hem is het positioneren en ontwikkelen van nieuwe oplossingen. Veel in Business Unit en Product Management omgevingen gefunctioneerd, schakel tussen markt en interne R&D organsiatie. Daarnaast op managementniveau organisatorisch verbeteringen aangebracht. De kandidaat is zowel ervaren in direct sales als innovation management. Met creativiteit, nieuwsgierigheid en sterk commercieel vermogen lukt het hem nieuwe concepten, innovaties en business modellen te vertalen naar implementeerbare oplossingen.

In een nieuwe uitdaging zal de kandidaat het best renderen in een creatieve rol. Dit kan bij een partij zijn binnen telecom, echter ook daarbuiten. Met een brede oriëntatie vanuit het verleden en een sterke drive zich verder te ontwikkelen is hij in staat zich snel aan te passen aan een nieuwe omgeving.
Package:
n.o.t.k.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten