EmployU

Supporters

e-Business & ERP software professional

(78931)
Huidige positie:
Managing Consultant
Gewenste positie:
Management rol in enterprise software of eCommerce
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
14 jaar
Toelichting:
Kandidaat is het beste te omschrijven als ‘all-round enterprise software professional’. Kandidaat heeft een achtergrond als manager in de internationale ERP industry en is op dit moment actief als managing consultant op het gebied van eBusiness oplossingen. Als adviseur en manager is hij verantwoordelijk voor het verkopen en uitvoeren van strategische projecten bij multi-nationals en bij aanbieders van producten in de technologische en financieele sector.

Expertisegebieden zijn o.a.: business development eCommerce, B2B software, optimalisatie van bedrijfsprocessen en e-payments/e-invoicing.

Kandidaat heeft zich bewezen als people manager in het aansturen en verbeteren van teams. Kandidaat kan daarnaast goed complexe onderwerpen uitleggen en verkopen en heeft een groot netwerk in de Europese software, financieele sector en eCommerce industrie.

Kandidaat is op zoek naar managementfunctie bij middelgrote aanbieder van eBusiness producten en/of diensten in brede zin. Het meest voor hand liggend is een rol met focus op business unit management, business development of delivery. “Building business, building teams” is zijn primaire drive.
Package:
85K fixed, 25K var

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten