EmployU

Supporters

Een breed georiënteerde IT Manager met ruime ervaring in outsourcing

(57856)
Huidige positie:
Global IT Manager
Gewenste positie:
IT Manager/IT Director bij eindgebruikersorganisatie
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
16 jaar
Toelichting:
De kandidaat is een peoplemanager met een bedrijfskundige achtergrond en ervaring in de operationele kant van een organisatie. Resultaatgericht, procesgericht, gestructureerd, kritisch, nieuwsgierig en besluitvaardig. Verliest zich niet in details maar overziet het geheel en is analytisch sterk onderlegd. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel net als kostenbewust managen. Is in staat om een bepaalde visie neer te zetten en hiervoor draagkracht te creëren in de organisatie.

Heeft gewerkt bij een leverancier van telecommunicatie-oplossingen en bij een grote system integrator. Heeft ruim 15 jaar ervaring in (outsourced) applicatie- en infrastructuurbeheer. Heeft kennis van: het opzetten van IT outsourcing omgevingen, het opzetten van IT afdelingen, incident- en problem management, aanbestedingstrajecten, informatiebeveiliging en het ontwerpen van een global ICT architectuur. Geeft leiding aan teams tot 15 man.

Heeft interesse in een IT Manager of IT Director positie bij een informatie-intensieve eindgebruikersorganisatie bijvoorbeeld: bank, verzekeringsmaatschappij of een omvangrijke organisatie binnen FMCG.

Package:
Salaris: € 65K per jaar inclusief 13de maand en onkostenvergoeding + bonus. Bijdrage in pensioenverzekering.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten