EmployU

Supporters

Energieke Account Manager new en existing business

(95508)
Huidige positie:
Account Manager kantoorproducten
Gewenste positie:
Account Manager kantoorautomatisering, printing
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
6 jaar
Toelichting:
De kandidaat is commercieel, sociaal, representatief, energiek en communicatief. Een teamplayer en netwerker met een hoge gunfactor. De kandidaat is omzetgericht en heeft een duidelijke drive om te scoren.

Hij heeft ruim 4 jaar buitendienst sales ervaring en kiest hierin zijn eigen marktbenadering, gericht op zowel nieuwe als op bestaande business. Deze combinatie bevalt hem goed waarbij hij een lichte voorkeur heeft voor bestaande business. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring met cold calling en is hij gewend om onaangekondigd bedrijven te bezoeken.

Momenteel richt hij zich met name op kortlopende deals en marge-business binnen een productgerichte omgeving. Een vervolgstap zou een focus zijn op meer complexe deals gericht op bijvoorbeeld documentmanagement omgevingen. Zijn huidig productportfolio bestaat uit kantoorproducten in breedste zin van t woord (van pennen tot printers). Zijn huidige klanten portefeuille bestaat uit zo’n 200 klanten binnen SMB en MKB in Noordoost Nederland, welke hij op regelmatige basis bezoekt.

De kandidaat is gewend om op target te werken en heeft het afgelopen jaar 105% gerealiseerd. Hij wil zich verder ontwikkelen in het sales-vak door een meer gespecialiseerde richting te kiezen binnen kantoorautomatisering en zich meer te profileren als adviseur voor de klant - wat is de huidige situatie, wat zijn de wensen van de klant en wat is beste mogelijke oplossing passend binnen het portfolio van zijn werkgever.

De kandidaat is gebonden aan de regio Noord-Oost Nederland. Hij wil zich verbinden aan een organisatie waar hij een groeipad kan bewandelen binnen het sales vak.
Package:
Huidig salaris: € 3000,= per maand bruto, bonus +/- € 4000,= per jaar + auto

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten