EmployU

Supporters

Energieke, ambitieuze en vooruitstrevende informatiemanager/ Consultant Business Architecture

(73685)
Huidige positie:
Business Consultant Informatie management
Gewenste positie:
Consultant/adviseur (Business) Architecture
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
14 jaar
Toelichting:
Kandidaat is creatief, energiek en enthousiast. Vooruitstrevend, denkt out-of-the box. Is realistisch, representatief en weet mensen te bewegen en mee te krijgen. Heeft een eigen visie, eigen idee over de toekomst, probeert daarop in te spelen en voorop te lopen. Weet de brugfunctie te bekleden tussen business en IT. Heeft een hoge gunfactor.

De afgelopen jaren heeft de kandidaat in een consultancy omgeving zich beziggehouden m.n. op het gebied van Informatie Management en Bedrijfsarchitecturen. Heeft daarnaast ook Project Management rollen vervuld en is bezig geweest met web content management en e-commerce. Heeft hierin de afgelopen jaren een brede IT-kennis opgebouwd. De kandidaat heeft in een, voor de markt, vroeg stadium zijn aandacht gefocust op informatiemanagement en bedrijfsarchitecturen. Dat typeert de kandidaat, door met een vooruitstrevende visie en grote mate van creativiteit kansen te zien en te ontwikkelen in de markt. Qua persoonlijkheid kent de kandidaat daarnaast veel raakvlakken met Business Development.

De kandidaat is op zoek naar een innovatieve omgeving met veel reuring, projecten en intellectuele uitdaging. Een bedrijf met een lastige/complexe (interne) klantengroep. Verder is de kandidaat op zoek naar een positie waarbinnen het mogelijk is op te treden als starter, initiator; het creatieve proces van idee naar project.
Package:
€ 60k-65k vast + bonus, auto, voorkeur 36 uur, geen eis.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten