EmployU

Supporters

Energieke IT leader met brede ervaring op zoek naar strategische rol

(91313)
Huidige positie:
EMEA Lead IT Shared Service Center
Gewenste positie:
IT Management / CIO
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
18 jaar
Toelichting:
Kandidaat is een energieke en ambitieuze IT manager met ervaring in Automotive, Logistics en Food industrie. Communicatief en analytisch, strategisch en mensgericht. Zet IT afdeling op de rails en haalt het beste uit het team.

Begrijpt bedrijfsdoelstellingen en is in staat om een IT-strategie te ontwikkelen, gericht op het behalen en het ondersteunen van deze bedrijfsdoelstellingen. Weet de waarde van IT te vertalen naar business en de vraag uit de business naar concrete IT projecten. Beheert en innoveert, weet dat goede service vakwerk is en dat change management de sleutel tot succesvolle IT implementaties is. Daagt uit en lost op, betrouwbaar en analytisch.

Zit aan delivery kant van IT management. Ervaringen met het managen van Teams op locatie en tevens virtuele teams in het buitenland. Heeft ervaring met het managen van outsourced services. Heeft een richtinggevende en ondersteunende leiderschapsstijl. Directe en indirecte aansturing via een operations manager en een service delivery manager. Innovatief op het gebied van processen. Met name coördinerende IT management functies.

Zou graag terecht komen in een Strategische IT management positie, met een belangrijke delivery component. Focus op processen en coördineren. Bij voorkeur een midden- groot bedrijf.
Package:
Marktconform +

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten