EmployU

Supporters

Energieke Senior Account Manager

(70446)
Huidige positie:
Sales Manager Benelux, UK & Ireland
Gewenste positie:
Corporate Account Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
16 jaar
Toelichting:
Kandidaat heeft absolute passie voor sales; is zeer resultaatgericht; straalt energie uit; heeft ervaring opgedaan in IT/printing industrie en retail; is gewend om op target te worden afgerekend (ruime overscore); uitgesproken sales die goed gedijt in een sales driven company!

Kandidaat is innemend en kan mensen voor zich winnen door haar integere persoonlijkheid. Daarnaast is zij ambitieus, gedreven en heeft een gave voor sales. Is zeer succesvol als key accountmanager in de B2B markt, werkt graag resultaatgericht, is creatief, communicatief vaardig en ondernemend ingesteld.

Als corporate accountmanager heeft zij veel ervaring in consultatief selling en het werken op strategisch niveau. Zij weet een nauwe relatie met de klant op te bouwen en aan de hand van marktkennis een meerwaarde voor het bedrijf te creëren.

Leidinggeven en mensen mee op sleeptouw nemen is een andere kracht. Door vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven en competenties van mensen juist te benutten weet zij een (virtueel) team te bouwen waarbij mensen harder gaan lopen en de resultaten meetbaar zijn.

Door haar veelzijdige ervaring en kennis die zij heeft opgedaan in het B2B kanaal weet zij exact wat ze wilt en waar zij het beste tot haar recht kom.
Package:
€ 75.000 +bonus, auto, pensioen 4 dagen in de week; is flexibel.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten