EmployU

Supporters

Ervaren Business Manager in Services & Supply Chain omgeving met internationale ambities

(81578)
Huidige positie:
Country Manager Customer Services
Gewenste positie:
Manager Customer Services/ Business Manager/ Program Manager/ Project Manager
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
12 jaar
Toelichting:
De kandidaat is zeer resultaatgericht en verliest daarbij de mens en diplomatie niet uit het oog. Heeft veel kennis en ervaring in het herontwerpen van (end to end) processen, begeleiden van IT implementaties en verandermanagement (inclusief performance management). Combineert analytisch probleemoplossend vermogen met een hands on mentaliteit. Heeft daarnaast altijd in een internationale omgeving gewerkt.

De kandidaat heeft management ervaring in call center-, ordermanagement en engineering/service afdelingen. Heeft een sterke focus op samenwerking tussen sales en service. Ervaring is voornamelijk opgedaan in printing industrie.

Momenteel is de kandidaat verantwoordelijke voor de B2B service operatie van een bekende multinational en geeft daarbij leiding aan 130 fte. Naast deze lijnfunctie functioneert de kandidaat als projectmanager en is in die rol verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe processen en systemen in het gehele service apparaat.

De kandidaat hecht belang aan persoonlijke ontwikkeling en groei en is op zoek naar een tactisch/strategische business management functie of een Program/Projectmanagement functie in een internationale werkomgeving op het gebied van customer services of supply chain,. Zowel projectmatig werk als lijnfuncties behoren tot de interesse.
Package:
€ 85.000 bruto per jaar, lease-auto

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten