EmployU

Supporters

Ervaren commerciële Business Analyst, gericht op sales organisatie

(57438)
Huidige positie:
Business Analyst
Gewenste positie:
Business Analyst
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
22 jaar
Toelichting:
De kandidaat heeft een klant- en service verlenende instelling. Hij is gedreven, loyaal, betrouwbaar, integer, oplossingsgericht en nauwgezet. Daarnaast is hij resultaatgericht en beschikt hij over goede rekenkundige vaardigheden.

In zijn huidige functie heeft hij een duidelijke signaleringstaak. Hij analyseert verkoopresultaten en contracten, brengt risico’s in kaart, denkt pro-actief mee over oplossingen en adviseert het Sales Management over de te varen koers naar aanleiding van zijn bevindingen. De laatste vier jaar was hij verantwoordelijk voor het succesvol verder uitrollen van omvangrijke internationale document management contracten bij multinationals. Daartoe heeft hij intensief contact met lokale distributeurs, lokale verkoopmaatschappijen en eventueel ook eindgebruikers.

Zijn ervaring heeft hij opgedaan binnen grote (o.a. Japanse) organisaties en weet zich goed te bewegen in het internationale en politieke klimaat van dergelijke ondernemingen.

Hij heeft geen interesse in de financieel/accountancy kant van business analyse maar richt zich graag op het ondersteunen van sales organisaties en Supply Chain Management (waaronder order management, voorraad analyse en supply & demand planning).
Package:
Huidig salaris: € 60.000,00 incl. vakantiegeld en € 5.000,00 bonus. Bijdrage in pensioen en ziektekosten.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten