EmployU

Supporters

Ervaren COO/ IT Director wil management rol in technologische organisatie

(84173)
Huidige positie:
IT Program Manager/ IT Directeur
Gewenste positie:
COO/ IT Director
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
21 jaar
Toelichting:
De kandidaat heeft brede ervaring in ICT- en operationeel management bij grote internationale ondernemingen, en bij startende bedrijven in diverse industrieën waaronder telecommunicatie en finance. Van specialist gegroeid naar algemeen en operationeel management met business development ervaring. Opgeleid in techniek én bedrijfskunde en gevormd in de praktijk.

Is betrokken geweest bij het neerzetten van een start up op het gebied van mobiel internet. Heeft naast IT Director ook geacteerd als IT Program Manager, Directeur Operatie en Projecten

Is analytisch, sociaal, besluitvaardig, pragmatisch, kwaliteitsgedreven en doelgericht. In staat om orde te scheppen in chaos. Een bouwer. Begrijpt de business modellen en interacties van diverse industrieën en maakt deze zich anders snel eigen.

People manager met ruime leiding gevende ervaring; betrokken bij het team en de collega’s en weet mensen dusdanig aan zich te binden dat hij draagvlak creëert voor het uitrollen van zijn visie

De kandidaat wil zijn ervaring inzetten in een management rol bij een bedrijf dat technische producten en/of diensten ontwikkelt en levert. Een professionele, informele en mensgerichte organisatie, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Package:
In overleg

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten