EmployU

Supporters

Ervaren en Commerciële Trusted Advisor met kennis van Enterprise Applications

(62992)
Huidige positie:
Sales Executive
Gewenste positie:
Solution Business Consultant
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
17 jaar
Toelichting:
De kandidaat is doelgericht, commercieel en klantgericht. Een ervaren (Trusted) Advisor met een sympathieke en pragmatische aanpak. Hij komt tot zijn recht in een functie waarbij hij zijn kennis van business- en ICT processen kan combineren met zijn sales skills. Zijn klanten bevinden zich binnen de segmenten Handel & Logistiek, Transport, Verzekeraars en Zorginstellingen. Hij is gewend om op commercieel target te werken en is in staat om presentaties te verzorgen voor grote groepen. Een ervaren relatiemanager.

De afgelopen jaren heeft zijn focus voor een groot deel gelegen op Team Management en Proces Management. De kandidaat was verantwoordelijk voor het opzetten en leiden van een Centraal Testcentrum binnen een grote verzekeraar en gaf leiding aan 51 FTE. Hij is in staat om complexe IT landschappen in kaart te brengen en te rationaliseren. Hij identificeert pijnpunten binnen de ICT omgeving, adviseert over applicatie-integratie, definieert (deel) projecten en coacht en begeleidt testmanagers en testers. De kandidaat is een voorstander van een Agile/Scrum aanpak. Hij heeft een ruime kennis van Applicatiebeheer, Document Management en ECM. Daarnaast heeft hij ook ervaring met infrastructuur en virtualisatie. Verder heeft de kandidaat ervaring met het toepassen van LEAN (continue verbeteren/operational excellence).

In zijn huidige rol van Sales Executive is hij commercieel verantwoordelijk voor het in de markt zetten van een enterprise architectuur oplossing waarmee ICT omgevingen efficiënt worden ingericht. Een combinatie van new business en relatiebeheer.
Package:
Huidig salaris: € 4800,00 vast, bruto per maand + € 15000,00 bonus per jaar. Auto, bijdrage in pensioenvoorziening.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten