EmployU

Supporters

Ervaren en innovatieve Project-, ICT- en Programma Manager met focus op ICT/Telecom

(78688)
Huidige positie:
Interim Management/Pionier
Gewenste positie:
Program Management/ Project Management/ Manager ICT
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
15 jaar
Toelichting:
De kandidaat is zelfverzekerd, ondernemend, analytisch en betrokken. Een conceptueel denker. Focus op telecom, zowel mobiel als vast en internet.

Management ervaring, team 4 – 9 man. Acteert het beste op het snijvlak van commercie en techniek. Is betrokken geweest bij het neerzetten van diverse nieuwe (mobiele) initiatieven en oprichten van nieuwe (mobiele) telecom aanbieders. Ervaring met: het bouwen van business cases, het inrichten van procesorganistie, structureren en aansturen van projectmanagement afdeling, lanceren van nieuwe initiatieven, uitvoeren van kwaliteits- verander- en verbeterprojecten, neerzetten van diverse programma’s, IT Management, inrichten logistieke organisatie.

Wil betrokken zijn bij complexe, strategische projecten, gericht op de bedrijfsbrede (ICT/Telecom) processen. Heeft de laatste jaren als interim manager gewerkt. Wil nu voor langere tijd meebouwen aan het succes van een organisatie, bij voorkeur op basis van een vaste arbeidsovereenkomst. Werkt graag in teamverband.
Package:
Huidige salaris: € 7.000,= bruto per maand + 20% bonus

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten