EmployU

Supporters

Ervaren IT Director/CIO

(63726)
Huidige positie:
Director IT
Gewenste positie:
CIO/ IT Director/ Interim Management
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
14 jaar
Toelichting:
De kandidaat is analytisch, doelgericht, diplomatiek, ambitieus en communicatief. Een klantgerichte peoplemanager met een brede achtergrond: bedrijfskundig in combinatie met IT. Acteert op het snijvlak van IT en business waarbij hij zich steeds meer richt op de informatie-management en minder op de inhoudelijke kant. Hij heeft een grote interesse in retail en e-commerce omgevingen.

Hij is gewend aan een internationaal werkgebied en heeft ervaring met leidinggeven aan nationale en internationale teams van rond de 20 personen. Gewend aan het dragen van IT budgetverantwoordelijkheid van ongeveer Euro 5 million. Verantwoordelijk voor diverse omvangrijke projecten waarbij een beroep wordt gedaan op zijn verandermanagement kwaliteiten zoals:
het centraliseren en outsourcen van de IT omgeving. Zijn kracht zit in het combineren van culturen, het managen van emoties en het motiveren van teams. Hij is in staat om weerstanden te overwinnen en deze een positieve wending te geven.

Afgelopen jaar heeft hij zich gericht op het behalen van zijn MBA emerging markets. Op dit moment staat hij open voor een nieuwe opportunity, zowel op basis van een vaste arbeidsovereenkomst als op interim basis.

Is (meer dan) fulltime beschikbaar maar wil een bepaalde mate van flexibiliteit bij het indelen van zijn werktijden.
Package:
€ 110.000,00 OTE, bonus ongeveer € 25.000,00 + auto op basis van 36-uur

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten