EmployU

Supporters

Ervaren Network en Websolutions Support Engineer

(98148)
Huidige positie:
Senior Network Support Engineer
Gewenste positie:
(Web) Application Tech Support Engineer
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
10 jaar
Toelichting:
De kandidaat is enthousiast, sociaal, communicatief en klantgericht. Een ervaren, leergierige en ambitieuze Network Support Engineer.

Hij heeft ervaring met het geven van support binnen een grote telecom omgeving: ATM, ADSL en Fiber netwerk omgevingen. Hij biedt technische ondersteuning aan klanten via telefoon, e-mail en ticketing systeem. Hij verdiept zich in de klantvraag, analyseert het probleem en zorgt op een proactieve manier voor het oplossen van de escalatie. Hij is gewend om zijn technische kennis en de processen te documenteren in het interne wikipedia systeem van de organisatie. Ook heeft hij een tool ontwikkeld wat processen, procedures en technische troubleshooten verbeterd.

De kandidaat heeft een uitgebreide kennis van MS Office en helpdesk ticketing systemen. Maakt regelmatig gebruik van SaaS applicaties. Heeft daarnaast kennis van: MsSQL, Access, ASP, JavaScript , AJAX, CSS, en HTML. Hij ontwikkelt websites en web-applications in ASP.

Zijn interesse gaat uit naar een functie in hosting, cloud of SaaS web-solutions waar hij zijn web-solutions kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen.
Package:
Huidig Salaris: € 2450,00 bruto per maand voor 4 dagen, exclusief bonus. Staat open voor een 40-urige werkweek.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten