EmployU

Supporters

Ervaren Program Director/CIO/CTO/ ICT Director met internationale ervaring

(67278)
Huidige positie:
Program Director/Management Consultant
Gewenste positie:
CIO/ ICT Director
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
12 jaar
Toelichting:
De kandidaat heeft internationale ervaring op bestuursniveau bij beursgenoteerde ondernemingen, en heeft ervaring met het bekleden van een intermediair positie tussen bestuur, klant en de ICT lijnorganisatie. Is goed bekend binnen de financiële wereld. Een ervaren strateeg en netwerker op C-level. Door zijn open en heldere manier van communiceren is hij in staat om mensen te mobiliseren, te enthousiasmeren en gecompliceerde kwesties te verduidelijken. Is klantgericht.

Hij combineert zijn IT achtergrond met een sterke business en marketing focus. Is geïnteresseerd in vernieuwende en innovatieve web omgevingen: online, mobile, social media en business marketing positionering en heeft hierin een eigen initiatief ontwikkeld.

Hij heeft een goed gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen binnen grote ondernemingen. Hij is energiek, extravert, mensgericht, analytisch en creatief. Door zijn open en heldere manier van communiceren is hij in staat om mensen te mobiliseren, te enthousiasmeren en gecompliceerde kwesties te verduidelijken. Heeft een duidelijke klantfocus.

De kandidaat is gespecialiseerd in het “weer in beweging krijgen”van vastgelopen ICT lijn organisaties en strategische ICT programma’s.
Package:
Salaris € 10.000,00 bruto per maand + auto

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten