EmployU

Supporters

Ervaren project manager op zoek naar functie op snijvlak ICT, processen en management.

(64296)
Huidige positie:
Change Manager
Gewenste positie:
Project- / Programme Manager / Change Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
25 jaar
Toelichting:
Kandidaat is een ervaren, senior manager. Prettige persoonlijkheid. Bruggenbouwer; mensgericht en betrokken. Veel ervaring met opzetten, veranderen en verbeteren van organisaties. Neemt initiatief, heeft een scherp oog op onregelmatigheden en pakt zaken op. Op zijn best op het snijvlak van ICT, processen en management. Communicatief sterk, staat open voor kritiek/verbeterpunten. Wint advies in; netwerker. Sociaal betrokken.

Heeft een uitgebreide multi level ervaring, binnen meerdere disciplines binnen organisaties. Techniek & technische projecten, lijnmanagement, commercie, HR, ondernemerschap. Veel ervaring in het opstarten en doorvoeren van veranderingen. Zowel technisch, als procesmatig. Gaat in zijn projecten altijd opzoek naar de aansluiting met de business. Project plannen/Business Cases geschreven. Op de hoogte van de project management methodieken. Zowel ervaring met interne als externe opdrachtgevers.

Is op zoek naar een omgeving waarin hij kan bouwen, ontwikkelen en neerzetten. Dat kan als Project Manager of Change Manager; maar ook in daaraan verwante rollen.
Package:
Salaris is €4.950 p.m., Direct beschikbaar.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten