EmployU

Supporters

Ervaren sales met brede achtergrond

(98446)
Huidige positie:
Sales & Partner Manager
Gewenste positie:
(Partner) Account Manager / Sales Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
14 jaar
Toelichting:
Kandidaat is een prettige gesprekspartner, spontaan, concreet en heeft een uitgebreide sales ervaring. Is zelfstandig, doel- en resultaatgericht. Investeert in lange termijn relaties met klanten en gaat op zoek naar de klantwens en een passende oplossing.

Heeft de afgelopen jaren trainingen, soft- en hardware (PCs en randapparatuur) verkocht, in verschillende omgevingen aan diverse segmenten. Ze heeft gewerkt uit naam van diverse vendors en resellers. Daarnaast te maken gehad met klanten in de segmenten Finance, Education en MKB breed. Haar voorkeur gaat uit naar solution selling, het neerzetten van een complete oplossing.

Ze vindt zowel het partner als het direct sales kanaal interessant, heeft in beiden ervaring. Past zich snel aan in verschillende omgevingen. Kent enerzijds de corporate cultuur maar weet ook hoe het is om in een kleinere werkomgeving te acteren.

Afgelopen jaar freelance sales gedaan, voorkeur gaat nu weer uit naar een vaste aanstelling. Met haar brede achtergrond zijn er veel mogelijkheden voor een volgende stap. Ambitieniveau van het bedrijf en de mogelijkheden om zichzelf door te ontwikkelen staan voor haar centraal in de keuze.
Package:
€4500 vast + bonus

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten