EmployU

Supporters

Ervaren senior manager in Delivery of Unit management

(98881)
Huidige positie:
Delivery Manager
Gewenste positie:
Delivery Manager / Unit Manager / Engagement Manager
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
15 jaar
Toelichting:
De kandidaat representatief, communicatief sterk en een prettige gesprekspartner. Senior manager. Resultaatgericht met veel ambitie en een sterke drive. Voelt zich thuis in uitdagende, complexe en dynamisch omgevingen. Teamspeler met zowel internationaal als nationaal het vermogen relaties op te bouwen en complexe situaties te managen.

Vanuit een brede achtergrond heeft de kandidaat het vermogen commerciële, personele en interne belangen goed op elkaar af te stemmen. Momenteel is de kandidaat als Principal Partner Delivery/Client Manager verantwoordelijk voor de services tak van een start-up in cloud computing. In het verleden heeft de kandidaat o.a. Managed Services/Delivery teams gemanaged, in het kader van near- en offshoring internationale teams gebouwd en gemanaged en software development geleid. Heeft teams geïntegreerd, samengebracht en bijbehorend processen geintroduceerd/beschreven. De kandidaat is in staat zowel klant als organisatiebelangen te herkennen en begrijpen, en is succesvol in het afstemmen hiervan.

In een nieuwe uitdaging zoekt de kandidaat een complexe, dynamische omgeving waar hij een centrale rol in delivery van ICT oplossingen/services kan bekleden. Vindt een internationale component interessant maar niet noodzakelijk. Vooral het bouwen van teams en het managen van delivery en relaties trekt hem.
Package:
In overleg

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten