EmployU

Supporters

Ervaren services en software consultant met uitgebreide ervaring en kennis van cloud (strategy)

(98038)
Huidige positie:
Cloud services consultant
Gewenste positie:
Consultancy, Business Development Cloud Computing, Strategy advisor
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
16 jaar
Toelichting:
Kandidaat is een degelijke, representatieve verschijning, met een scherp oog voor het grotere geheel en de kansen die hier uit te onttrekken zijn. Analytisch sterk, klantgericht en sterk in het vertalen van ideeën uit de business, naar een concreet implementeerbare oplossing of plan. Kandidaat heeft een consultative benadering. Komt het best tot zijn recht als adviseur/consultant op strategisch niveau.

De huidige focus van de kandidaat ligt op Cloud Computing, met name de wijze waarop waarde toegevoegd kan worden aan de business en hoe cloud ingezet kan worden ten behoeve van innovatie. Kan optreden als gesprekspartner van technisch tot C-level. Weet deze partijen bij elkaar te krijgen. Daarnaast bezit de kandidaat een uitgebreide kennis van life cycle management, op het gebied van software ontwikkeling. In zijn huidige functie consultancy en commerciële verantwoordelijkheid. Enerzijds, in samenspraak met sales, business genereren en anderzijds het adviseren op gebied van cloud en strategie.

Is op zoek naar een rol binnen een dynamische, groeiende organisatie, met een innovatieve propositie. Hecht daarnaast waarde aan het persoonlijke aspect van de organisatie. Een tweede mogelijkheid is een interne rol op een gebied van IT-strategie om de organisatie te ondersteunen en te begeleiden op technisch gebied om te excelleren en verder te groeien.
Package:
€80k + bonus

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten