EmployU

Supporters

Ervaren, succesvolle Service Delivery Manager

(95717)
Huidige positie:
Service Delivery Manager
Gewenste positie:
Service Delivery Manager
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
22 jaar
Toelichting:
De kandidaat is mensgericht, diplomatiek, teamspeler, can do mentaliteit. Werkt doelgericht en procesmatig. Is in staat om bedrijfsprocessen te doorgronden en heeft inzicht in de gevolgen die huidige acties op lange termijn kunnen hebben. Heeft jarenlange werkervaring binnen een bekende telecom multinational.

Gestart als projectleider binnen de productie afdeling, vervolgens een stap gemaakt naar het Europese Distributie Centrum waar hij als logistiek functioneel expert verantwoordelijk was voor datamanagement en informatie management (SAP R/3). Aansluitend is hij gestart als Service Delivery Manager binnen het “Global Customer Service Office”.

De kandidaat is gewend om een service operatie te leiden binnen aangegane budget afspraken. Is verantwoordelijk voor het managen van internationale service contracten voor omvangrijke datacom- en telecom netwerken , incident afhandeling op klantniveau en escalatiemanagement. Stuurt als teamleider 8 Service Delivery Managers aan. Kent de volledige cyclus van service sales offertes tot aan het termineren van aflopende contracten. Bezit een hoge mate van klantfocus en is business georiënteerd. Klanten zijn telecommunicatie leveranciers. Vormt de drijvende kracht gedurende crisismanagement en leidt alle betrokken partijen naar samenwerking en oplossingen. Heeft ervaring met het uitvoeren van efficiency- en kostenreductie programma’s.

De kandidaat hecht belang aan persoonlijke ontwikkeling en groei. Hij is op zoek naar een Service Delivery Management positie met B2B focus. Wil de operatie runnen binnen een Service Delivery afdeling en wil verantwoording voor een stuk crisis management. Zijn interesse gaat uit naar organisaties binnen de technologische sector.

Package:
€ 85.000 bruto per jaar, lease-auto

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten