EmployU

Supporters

Ervaren Supply Chain professional met kennis van Logistiek en Customer Service

(98635)
Huidige positie:
Logistics/Distribution Manager EMEA
Gewenste positie:
Logistiek Manager/Supply Chain Manager/Customer Service Manager
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
6 jaar
Toelichting:
De kandidaat is analytisch, communicatief en sociaal. Klantgericht en resultaat gedreven.
Een universitair geschoolde en ervaren Supply Chain professional, met meer dan 6 jaar werkervaring in Supply Chain optimalisatie, Supply Chain Management, proces optimalisatie, en het ontwikkelen en uitvoeren van Supply Chain- en kostenbesparing projecten.

Zijn ervaring heeft hij zowel aan de kant van de logistieke dienstverlener (de opdrachtnemer) als aan de kant van supply chain afdelingen (opdrachtgevers) van meerdere multinationals, onder andere bij een internationale logistieke dienstverlener en in de voedings-, pharma/biotech-, schoen- en kleding industrie.
De kandidaat heeft ruime ervaring met GDP (Good Distribution Practices), active cold chain (pharma) producten, voorraad management/ERP systemen (o.a. SAP) en WMS systemen (o.a. PKMS). Daarnaast heeft hij meerdere jaren ervaring met het managen van logistiek dienstverleners en transporteurs en met het leiden van teams in customer service, transport en logistiek.
Hij is bekend met het opstellen en managen van contracten, quality agreements en SLA’s met logistieke dienstverleners en transporteurs. Hij houdt quality en security audits, stelt
SOPs (Standard Operating Procedures) op en beheert deze. Daarnaast voert hij onderhandelingen met transporteurs en logistieke dienstverleners. In het verleden heeft hij budgetverantwoordelijkheid gedragen voor het Supply Chain budget tot 20 miljoen euro.

Zijn grootste kracht ligt in het (verder) professionaliseren van de Supply Chain organisatie en het verbeteren van de dienstverlening en de communicatie naar de klant. Ook het motiveren en assisteren van Customer Service en Supply Chain medewerkers bij het efficiënter uitvoeren van hun werkzaamheden is een van zijn kwaliteiten.

De kandidaat voelt zich thuis in een maatschappelijk betrokken organisatie, waar medewerkers hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Kortom een organisatie waar producten worden verkocht die het leven van mensen verbeteren met een resultaatgerichte cultuur.

Zijn doelstelling is om op lange termijn door te groeien tot Customer Service of Supply Chain Director
bij een sterk internationaal georienteerde, klantgerichte organisatie.
Package:
Huidig salaris € 72000,00 bruto per jaar voor 40 uur. Bijdrage in pensioen

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten