EmployU

Supporters

Ervaren technisch/commerciële Consultant Unified Communications

(84564)
Huidige positie:
Consultant Unified Communications
Gewenste positie:
(Pre Sales) Consultant
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
11 jaar
Toelichting:
De kandidaat is pro-actief, gedreven, eerlijk, planmatig, serieus en een harde werker. Combinatie van techniek en commercie. Ervaring met consultative selling; verkoopt op basis van kennis en relatie met de klant. Straalt vertrouwen uit en weet klanten aan zich te binden. Heeft veel oog voor processen en procedures. Kan principieel zijn als het gaat om het leveren van kwaliteit maar is niet star. Heeft een hulpvaardige en sociale instelling.

Heeft kennis van unified communications (Cisco, Microsoft), call center omgevingen (o.a. Aspect, Nortel), netwerk componenten en infrastructuren (Nortel, Cisco). Heeft ervaring met ondersteunen van sales in het pre-sales proces, contact onderhouden met leveranciers, inventariseren van de behoeften van de klant en deze vertalen naar een technische oplossing, schrijven van scope definition. Klanten onder andere binnen overheid en healthcare. Bezoekt in zijn huidige functie de klanten zelfstandig of samen met de Account Manager of de technisch expert van de leverancier. Heeft voorheen geacteerd als Account Manager.

Zou een overstap willen maken naar een vendor; wil aan de andere kant van de tafel zitten en vanuit ervaring de partners ondersteunen. Past in een omgeving met veel bewegingsvrijheid en een open en pragmatische cultuur.
Package:
Huidig salaris: € 5000,= bruto per maand excl. vakantiegeld. Winstdeling. Auto, laptop, telefoon, ADSL vergoeding.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten