EmployU

Supporters

Field Supervisor/Teamleider en Projectmanager

(96424)
Huidige positie:
Field Supervisor
Gewenste positie:
Field Supervisor/Teamleider en Projectmanager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
21 jaar
Toelichting:
De kandidaat is vriendelijk, integer, loyaal, sociaal, hands-on en betrokken. Een harde werker. De rode draad in zijn achtergrond is zijn interesse in techniek.

Hij heeft een jarenlange ervaring als Manager en Supervisor in field organisaties in de Telecom Branche. Als Coördinator geeft hij de Engineers veel vrijheid en eigen verantwoording.

In zijn huidige rol ondersteunt de kandidaat Project Management op het gebied van installatie en integratie van telecom producten voor het vaste net bij klanten. Heeft ervaring met installeren en beheren van hardware-, software- en netwerkomgevingen (SDH, ADSL, TCP/IP). Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de coördinatie en planning van (field) engineers en subcontractors tijdens diverse hard- en software migraties.

De kandidaat heeft ervaring met het coördineren van engineer-teams tot 20 man. Hij heeft als technisch expert contact met de klantorganisatie. Hij is gewend aan het werken met deadlines binnen de Delivery organisatie.

Zijn interesse gaat uit naar een rol als Projectmanager of Teamleider bij een technisch geörienteerde organisatie.
Package:
Salaris tussen € 3400,00 en € 3800,00 bruto per maand excl. Vakantiegeld + 8% bonus + auto, telefoon, laptop + onkostenvergoeding € 100,00 netto per maand. Collectieve pensioenverzekering.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten