EmployU

Supporters

Financieel Directeur/CFO

(567899)
Huidige positie:
CFO
Gewenste positie:
CFO
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
20 jaar
Toelichting:
De kandidaat is goed opgeleid (WO en RA), analytisch sterk. Pragmatisch sterk, representatief. Heeft een sterke business orientatie en is onderdeel van het MT. Heeft een brede achtergrond in finance, van audits en business control tot huidige rol als Finance Director. Veel internationale ervaring, over verschillende branches, waaronder pharma en ICT.

Carriere gestart bij één van de big four, van daar uit doorgegroeid richting een interne finance rol. Kennis van US GAAP, IFRS en SOX. Zowel grote en kleine bedrijven gezien van binnen en buiten. Teams aangestuurd tot 10p. De kandidaat probeert betrokken partijen te begrijpen en te doorgronden, veel affiniteit van Legal affairs. Is ondernemend, een bouwer en vooruitstreven manager. People manager, maar kan ook hard zijn, veranderen, als change manager optreden.

In een toekomstige rol verlangd te kandidaat een senior positie als CFO/Financeel Directeur, in een middelgrote onderneming, met internationale footprint, of ambities. Hecht waarde aan een prestatiecultuur, targetgericht, haalt voldoening uit piekmomenten en het succesvol invullen hiervan. ‘Er moet wat te bouwen zijn’, is geen type om op de winkel te passen. Een ambitieuze, dynamische omgeving helpt hem het maximale uit zichzelf te halen.
Package:
110k OTE

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten