EmployU

Supporters

Gedegen en analytische project manager

(97799)
Huidige positie:
Project Manager
Gewenste positie:
Project Manager
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
14 jaar
Toelichting:
Kandidaat is een gedegen en representatieve verschijning. Analytisch, helder in de communicatie. Gestructureerd, organisatorisch sterk, intelligent. Neemt iniatief, pakt projecten op, heeft oog voor facilitaire benodigdheden binnen organisatie.

All-rounder, tussen business en IT. Focus ligt op business. Procesmatig ingesteld, hecht waarde aan juiste inregeling op dit gebied. Vormt zich hier snel een duidelijk beeld over. Kan beoordelen en prioriteren.

Ervaring met opzetten afdeling, draagt bij aan de invulling van visievraagstukken en beleidsvoorstellen. Focus op juiste uitvoering, soepel verloop en beheersing van kosten en tijd van een project. Zorgt voor juiste oplevering, volgens wens. Project moet aansluiten bij business, bijdragen in einddoel. Ervaring met multidisciplinaire werkomgeving. Haalt energie uit het samenbrengen van partijen, het toewerken naar een doel, de oplevering van het project.

Zoekt een nieuwe uitdaging in een project gerichte omgeving, als project manager, maar kan ook in een meer coachende of proces management rol, waar het gaat om opbouwen, verbeteren en neerzetten.
Package:
€5200,- p.m., lease auto, werkt 32 uur, ivm nevenactiviteiten is een zekere flexibiliteit in invulling van werkweek van belang.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten