EmployU

Supporters

Gedreven sales professional

(97837)
Huidige positie:
Account Manager
Gewenste positie:
Account Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
3 jaar
Toelichting:
Kandidaat is een enthousiaste resultaat gerichte professional. Kandidaat is gewend om te werken met targets een heeft reeds (succesvol) gewerkt in zowel de verkoop van producten als de zakelijke dienstverlening, hierbij heeft hij ervaring in het opbouwen en beheren van relaties bij (middel)grote accounts. Hij heeft veel ervaring met acquisitie en het genereren van new business; is ambitieus en wil groeien in de richting van business development.

Door zijn klantgerichte benadering en open gespreksstijl, weet hij snel een informele relatie op te bouwen. Hij is representatief en goed in staat om te communiceren met ieder niveau. Hij is het beste op zijn plek in een uitdagende omgeving met een concreet product waarbij hij de ruimte krijgt om te ondernemen.

Is sales driven; verkoopt het liefst iets met een bepaalde mate van complexiteit en wat direct toepasbaar is. Zijn volgende werkgever is een grote organisatie met zowel nationale als internationale activiteiten. Voor hem is het belangrijk dat hij trots kan zijn op de organisatie waarvoor hij werkzaam is.
Package:
2600 vast, bonus, leaseauto

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten