EmployU

Supporters

Innovatieve Manager IT systemen en projecten

(96360)
Huidige positie:
Manager Managed Services
Gewenste positie:
Technisch Manager R&D/IT
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
19 jaar
Toelichting:
De kandidaat is sympathiek, multifunctioneel, kennisgedreven, betrouwbaar, innovatief en serieus. Een ervaren technisch Manager met hart voor R&D. Heeft zijn ervaring voornamelijk opgedaan bij een ASP/SaaS provider op het gebied van logistieke software oplossingen.

Gestart in software development als founding engineer en vervolgens een switch gemaakt naar hardware management waardoor hij beide disciplines beheerst. Is een vernieuwende architect: zoekt zwakke plekken in techniek en verbetert deze. Richt zich op de nieuwste technologieën; wat kan je ermee en hoe is deze technologie praktisch inzetbaar.

Volgt momenteel met veel interesse cloud technologie en Big Data/ MapReduce/ Hadoop. Heeft ruime kennis van database omgevingen, server management en applicatieplatformen. Klantervaring waarbij de focus meer gericht is op technisch goede oplossingen dan op commercieel handige oplossingen. Leidinggevende ervaring aan kleine teams tot 5 personen.

Wil graag werken voor een organisatie die uitblinkt op technisch gebied, of het nou een start-up is of een grote organisatie.
Package:
Salaris € 95.000,00 bruto per jaar + bonus (varieert van € 3.000,00 – € 22.000,00) + auto, telefoon, internetvergoeding. Collectieve pensioenverzekering.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten