EmployU

Supporters

Innovatieve Marketeer / Marketing Manager met brede achtergrond en innovatief karakter

(82408)
Huidige positie:
Commercieel Manager
Gewenste positie:
Marketing manager, Trade/channel marketeer, Management consultant
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
14 jaar
Toelichting:
Kandidaat is zijn carrière begonnen als marketeer en heeft de overstap gemaakt naar de ICT sector. Daar verantwoordelijkheid gekregen voor verschillende grote projecten en bewezen heel goed in staat te zijn om daarin succesvol leidende, adviserende en communicatieve rollen te vervullen. Is vervolgens overgestapt naar commercie en marketing waar hij als commercieel manager een pioniersrol vervulde in het marketen van nieuwe software toepassingen. Doorgegroeid naar een grotere omgeving waar hij als commercieel manager de commerciële verantwoordelijkheid droeg voor een organisatie binnen een holding. Kandidaat gaf hierbij leiding aan zo’n 20 medewerkers en bekwaamde zich tevens verder in andere zaken zoals HRM, Finance en Legal.

De kandidaat is te omschrijven als communicatieve, stabiele, aangename persoonlijkheid; legt makkelijk contacten; commerciëel gedreven; heeft een ontwikkeld analytisch en probleemoplossend vermogen; komt met creatieve ideeën; gesprekspartner op verschillende niveaus en kan hiertussen snel schakelen; kan anderen overtuigen; maakt zich zeer snel nieuwe zaken eigen en kan deze plaatsen in een groter geheel; heeft een coachende managementstijl en is hard wanneer dat nodig is; heeft vaak met succes een bemiddelende rol en gebruikt deze vaardigheid ook om eigen doelen te bereiken.

De kandidaat is zeer gedreven om binnen een grote organisatie een marketingrol te gaan vervullen. Hecht waarde aan innovatief karakter van een product of werkgever. Rendeert het beste in een informele setting met ruimte voor creativiteit. BtB marketing ligt het meest voor de hand gezien de uitgebreide ervaring op dat vlak, maar ook BtC marketing heeft grote interesse; is bereid om te leren; heeft ambitie om binnen een organisatie door te groeien, bij voorkeur internationaal.
Package:
Huidige salaris: € 4.200,-/mnd, bonus ± 5K/jr, leaseauto, laptop, telefoon

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten