EmployU

Supporters

(Internationaal) Product Specialist

(97047)
Huidige positie:
European Technical Specialist
Gewenste positie:
Technisch Product Specialist / Services Coordinator / Product Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
16 jaar
Toelichting:
Deze kandidaat heeft HBO+ werk en denkniveau. Hij is flexibel, inventief en heeft veel verstand en ervaring in de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van ICT en consumentenelektronica. Ervaring opgedaan bij een grote vendor op het gebied van foto, video en print; van consumenten producten tot en met producten voor professioneel gebruik. Hij is zowel technisch als communicatief zeer vaardig waardoor hij zeer breed inzetbaar is.

Hij kan complexe technische specificaties moeiteloos vertalen naar duidelijke bewoordingen en is binnen EMEA zowel voor B2C als B2B actief. Met zijn sterke inter-persoonlijke vaardigheden kan hij gemakkelijk mensen motiveren en beïnvloeden binnen een organisatie.

Zijn kennis en specialisatie is o.a.:
• Het technisch trainen van de specialisten binnen W-Europa, O-Europa, M-Oosten, Afrika en Rusland (train the trainer voor 10-15 man).
• Het coördineren, instrueren en oplossen van kwaliteitsproblemen op nationaal en internationaal niveau.
• Het monitoren van de markt voor het voortijdig detecteren van mogelijke kwaliteitsproblemen.
• Het opzetten van speciale reparatie processen voor efficiënt Service-Parts management en daarmee het realiseren van aanzienlijke kosten reducties.
• Het opzetten van een speciale reparatie faciliteit, met als doel dat alle reparaties nu gecentraliseerd verwerkt worden. Hierbij zijn speciale processen opgezet, speciale tools in gebruik genomen en technisch personeel getraind.
• Het uitvoeren van kwaliteit checks op de inkomende goederen.
• Het opzetten van een loyaliteitsprogramma voor professionele gebruikers
• Het inzetten van speciale middelen voor het verhogen van klanttevredenheid.
• Het schrijven van Service bulletins, FAQs en instrueren van de Helpdesk.

Verder is deze kandidaat binnen het bedrijfvoorzitter van een fotografieclub, spreekt hij meerdere talen en houd hij van reizen, zowel zakelijk als privé.
Package:
Salaris: 60K bruto + bonus

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten